top of page

!GELUKT!

Bedankt voor je aanvraag, je hoort zo snel mogelijk van ons terug.

In de tussentijd kun je hieronder alvast onze huisregels en informatie over onze werkwijze doornemen.

Natuurlijk een kijkje nemen in onze webshop!

A HAPPY HOUSE RULES

Wij streven ernaar om iedereen een geweldige tattoo-ervaring te bieden.

Gelukkig hebben we een team van lieve artiesten, stagiaires en een floormanager die de toon zetten voor een warm welkom en fijn verblijf tijdens jouw tattoo sessie.

Om de goede sfeer in ons bescheiden huis van creativiteit hoog te houden, hebben we een aantal huisregels opgesteld, gebaseerd op onze moralen.

RESPECTEER ELKAAR

GEEN ALCOHOL OF DRUGS

KOM ALLEEN

GEEN DIEREN

GEEN KINDEREN

BOEKING INFORMATIE

BOEKINGEN

Boekingen behandelen wij bij voorkeur via e-mail, de afspraakformulieren op onze website of via een adviesgesprek in de studio. Zo hebben wij een duidelijk overzicht van uw wensen en kunnen wij u hierover informeren, planningen checken en u inplannen bij de best passende artiest. Wij streven ernaar om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, in de meeste gevallen binnen een dag. Vanwege de grote vraag en het bespreken van uw wensen met de betreffende artiest kan het echter enkele dagen duren. Wij vragen hierin om uw begrip, wij willen namelijk het beste voor u. Tatoeages zijn permanent en dus geen overhaaste zaak.

Kwaliteit vereist geduld.

AANBETALING

Om de afspraak vast te zetten vragen wij een aanbetaling. Deze aanbetaling wordt op de dag van de sessie van het totaalbedrag afgetrokken. Het doel van de aanbetaling is ervoor te zorgen dat de afspraak wordt nagekomen, zodat de tijd van de artiest niet wordt verspild. Het betreft niet alleen een vooruitbetaling voor de gereserveerde tijd voor de dag van de sessie, maar dekt ook de tijd die besteed wordt aan de voorbereiding van de afspraak. Dit betekent uiteraard dat er in geen geval een aanbetaling wordt gerestitueerd, aangezien deze de reeds gemaakte kosten van onze kant dekt.

De aanbetaling vervalt als: Er meer dan twee keer wordt geannuleerd, dus de derde keer is een nieuwe aanbetaling vereist.

No show; u komt niet opdagen op uw afspraak. je komt op de zwarte lijst te staan.

ONTWERP

We raken allemaal geïnspireerd door iets dat we hebben gezien en nu zelf graag willen, maar als kunstenaars zijn we trots op ons werk en respecteren we dat van anderen. Daarom zullen wij nooit een referentie/voorbeeld die u heeft, kopiëren. Uiteraard blijven wij altijd zo dicht mogelijk bij uw oorspronkelijke idee en creëren wij speciaal voor u iets soortgelijks en toch unieks.

Hoewel elke artiest zijn eigen voorkeur heeft over hoe hij of zij wil werken, worden ontwerpen in de meeste gevallen niet via e-mail etc. gedeeld, maar op de dag van de afspraak getoond en besproken. Eventuele aanpassingen kunnen dan gezamenlijk worden gemaakt.

AFSPRAAK

Op de dag van uw afspraak vragen wij u alleen te komen. Als u iemand mee wilt nemen voor een second opinion, dan is deze uiteraard van harte welkom om het ontwerp te komen bekijken of zelfs voor een stencilcontrole. En kan in de wachtruimte met een kopje thee of koffie verblijven terwijl u en uw artiest het stencil voorbereiden, maar zijn echter niet toegestaan in de tattoo-ruimtes. Evenals dieren en kinderen. Dit is niet alleen om veiligheidsredenen, maar ook om drukte en afleiding voor zowel de artiesten als de klanten te voorkomen.

VOORBEREIDING

VOORBEREIDEN OP JE SESSIE

Wij hebben koffie & thee, dekens en kussens om het u zo comfortabel mogelijk te maken! Zorg er verder voor dat u goed eet en slaapt voorafgaand aan uw afspraak. Niet drinkt de voorafgaande avond en tenminste 5 dagen voorafgaand aan de afspraak niet onder de zonnebank gaat. Neem gerust frisdrank, snoep en eten mee, vooral voor grote projecten of langere sessies.

En je bent klaar om te gaan!

 

OPMERKING: raadpleeg uw artiest voordat u verdovende crèmes gebruikt.

NA ZORG

Op de dag van uw afspraak krijgt u van ons nazorginstructies. En afhankelijk van de artiest en jouw persoonlijke voorkeuren hebben we twee verschillende manieren om je nieuwe tattoo na de sessie in te pakken.

Op de dag zelf leggen wij u uit wat de mogelijkheden zijn en welke nazorg producten wij u aanraden te gebruiken en voor u in huis hebben.

bottom of page